De ce să pui ou crud în cafea. Efectul este spectaculos. Sună ciudat, însă oul crud adăugat în cafea are un efect spectaculos. Rezultatul te va surprinde.
De ce să pui ou crud în cafea. Se pare că aceastăcombinație este una foarte gustoasă și practic furnizează toți nutrienții de care ai nevoie la micul dejun, după cum susțin Dr. Oz și Dave Asprey, inventatorul cafelei cu unt.
De ce să pui ou crud în cafea. Pentru a-ți face o cafea bună și hrănitoare trebuie să mixezi în blender cafeuaa fierbinte cu un ou și 1-2 lingurițe cu unt de cacao (unt obișnuit sau ulei de cocos).
De ce să pui ou crud în cafea. Nu este recomandat să adaugi lapte, zahăr sau îndulcitori artificiali. Însă poți adăuga puțin piper Cayenne, turneric sau scorțișoară.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu