De ce să pui praf de copt în făina pentru șnițele. Praful de copt este un ingredient minune, când vine vorba despre prăjirea șnițelelor. Iată de ce ar trebui să-l adaugi în făină.
De ce să pui praf de copt în făina pentru șnițele. Nu săra carnea înainte de a o pune la grătar. Va absorbi tot sucul şi carnea nu se va rumeni. După ce a făcut o crustă, poţi pune puţină sare. La sfârşit, cum o iei de pe grătar, mai poţi adăuga puţin, scrie libertatea.ro. Astfel, friptura va fi suculentă.
De ce să pui praf de copt în făina pentru șnițele. Pentru ca aluaturile de patiserie să fie fragede, foloseşte ingrediente reci (făina, untul, ouăle). Le poţi pune la frigider înainte. După ce ai făcut aluatul, mai lasă-l 30 de minute la rece.
Vezi și: Cum să prăjești peștele corect. Așa nu se va lipi de tigaie. Trucurile gospodinelor
De ce să pui praf de copt în făina pentru șnițele. Când prepari o prăjitură cu unt, congelează-l mai întâi şi apoi dă-l prin răzătoare pentru a-l încorpora mai uşor în aluat.
De ce să pui praf de copt în făina pentru șnițele. Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News