Este indicat să pui un praf de sare în tigaie înainte de a începe să găteşti.
Puţine gospodine ştiu că sarea împiedică alimentele să se lipească. Tot ce trebuie să faci este să pui un vârf de linguriţă de sare în tigaie, înainte de a începe să găteşti. Vei vedea că alimentele nu se vor lipi, iar mâncarea va fi delicioasă.
De asemenea, uleiul de măsline previne lipirea alimentelor. Puneţi câteva picături de ulei de măsline în tigaiea în care urmează să găteşti. Lăsaţi-l să se încălzească puţin înainte de a începe să gătiţi.
Untul previne şi el lipirea alimentelor. Un pic de unt va fi suficient pentru a unge tigaia şi pentru a evita lipirea alimentelor în timpul gătitului. Mai mult, acesta îi va da un gust deosebit mâncării tale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu