De ce să pui smântână în apa în care fierbi cartofii. Trucul secret folosit în marile restaurante. Acest truc face adevărate minuni. La cât de eficient este, cu siguranță, este folosit și în marile restaurante.
Cartofii vor fierbe mai repede și vor avea un gust delicios dacă veți adăuga la fiert puțină smântână.
De asemenea, înainte să fie prăjiţi, cartofii se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. Nu se vor îmbiba cu grăsime când se prăjesc.
Cei mai buni cartofi prăjiţi sunt cei care sunt trecuţi de două ori prin tratamentul termic. Prima dată trebuie prăjiţi la temperatură mică, apoi scoşi şi puşi pe un şervet de hârtie ca să se absorbă tot uleiul. După ce se răcesc puţin, se pun din nou în ulei foarte încins pentru a deveni crocanţi.
Vezi și: Cum faci cel mai aromat gem de gutui. Ingredientul secret al gospodinelor
Cum faci cel mai gustos pilaf cu pui. Rețeta ușoară și delicioasă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News