De ce să pui suc de morcov în supă. Gospodinele nu trebuie să uite sub nicio formă! Acest truc nu trebuie uitat niciodată, dacă vrei să impresionezi. Gospodinele trebuie să fie atente și să-și noteze.
Înainte de a lua supa de pe foc, adăugați în ea puțin suc de morcovi. Supa va avea un gust mai apetisant și va fi mai sănătoasă.
Dacă ați sărat prea tare ciorba, atunci puneți cereale într-un tifon. Acestea vor absorbi rapid excesul de sare din ciorbă.
Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăştie în ciorbă, se adăuga o lingură de orez în compoziţia lor.
Dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.
Atenție! Recomandabil ar fi ca morcovii să fie bio, netratați chimic.
Vezi și: De ce să adaugi în supă o coajă de banană. Trucul folosit des în restaurante
De ce să dai merele prin făină, înainte de a face prăjitură. Secretul primit de la mama
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu