De ce să pui un cub de gheață în mâncare. Cel mai util truc. Îl vei folosi mereu!

Trucurile în bucătărie fac minuni. Dacă vrei să îţi uşurezi munca, ai face bine să notezi. Știi de ce trebuie să pui un cub de gheață în mâncare?

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi.

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa.

Dacă ai pus prea multă sare în supă, adaugă un cartof – acesta va absobi sarea în exces.

Vezi și: De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești. Trucul bucătăreselor adevărate

De ce să pui un cub de gheață în mâncare

Prăjiturile din aluat, pregătite la cuptor nu cresc aşa cum trebuie dacă se deschide cuptorul înainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii.

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare.

Albuşul se spumează mai bine şi mai repede dacă este ţinut la rece şi dacă nu trece nici un pic de gălbenuş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel