De ce să pui un gălbenuș de ou în cafea. Vei fi surprins de rezultat! Trucul cu tradiție

Dacă ești fan cafea, trebuie să știi acest secret. Iată de ce ar trebui să adaugi un gălbenuș de ou în această băutură.

Alegeri prezidentiale 2024

Cafeaua cu ou este o tradiţie scandinavă. Bateţi un gălbenuş de ou şi adăugaţi-l în cafeaua râşnită înainte de a adăuga apa fierbinte, potrivit adevarul.ro.

Astfel, băutura nu va avea aciditate şi nici nu va fi amară, scrie descopera.ro. Este extrem de populară în rândul familiilor luterane din Norvegia, Suedia şi Danemarca.

Iată cum se prepară cafeaua cu ou:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel