Dacă pregătești un sos de roșii, nu trebuie să-ți lipsească zahărul și muștarul. Iată de ce.
Sosurile în care se pune smântână nu se fierb niciodată pe flacără ori în clocote mari. Vasul se aşază peste altul cu apă ce clocoteşte, la foc domol, şi se amestecă fără întrerupere cu o lingură de lemn
Înainte de a utiliza într-un preparat usturoiul, fierbeţi-l 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai uşor de digerat.
Puneţi în sosul de roşii o linguriţă de zahăr şi una de muştar. Va avea un gust excelent, va fi mai aromat.
Înainte de a aşeza pe grătar bucăţi de ficat ori de rinichi de vită, ţineţi-le o oră în lapte dulce, nefiert
Vezi și: OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!
Cum faci ȘNIȚELE PUFOASE. Ai nevoie de OȚET!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu