Ești curios de ce ar trebui să tai sticlele de ketchup și muștar? Ei bine, acest truc te va ajuta și te va încânta.
Curăţă căpşunile rapid, trecând un pai prin mijlocul fructului.
Scoate rapid sâmburii cireşelor, folosind o agrafă de birou.
În timp ce pregăteşti mâncarea, pune o lingură de lemn deasupra oalei pentru a evita că sosul/zeama să dea pe dinafară.
Pune caserolă cu îngheţată într-o pungă ermetică şi apoi bag-o la congelator. Astfel, textura moale a îngheţatei se va păstra, iar tu nu te vei mai chinui să o dezgheţi de fiecare dată când vrei să mănânci din ea.
Taie sticlele de ketchup, maioneza sau muştar pe din două pentru a nu pierde nimic din conţinutul lor.
Ştiai că poţi obţine şi cuburi de gheaţă complet transparente? Fierbe apă înainte de a o pune în tavă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu