De ce să ții cotletul în apă cu oțet, înainte de a-l găti. Trucul funcționează

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă vrei să gătești cotlet, ar trebui să iei în considerare acest truc. Iată de ce se ține în apă cu oțet înainte de a fi gătit.

Friptura de vacă capătă un gust picant dacă, înainte cu câteva ore de a o prepara, se unge carnea cu muştar. Apoi se frige înăbuşit. 

Cotletele nu se mai usucă la prăjit dacă, înainte de a le condimenta, se pun scurtă vreme în apă cu oţet.

Chifteluţele se înmulţesc şi devin mai pufoase punând puţin bicarbonat sau praf de copt în compoziţie.

Pastrama este mai fragedă dacă înainte de preparare e lăsată în lapte.

Vezi și: De ce să lași aluatul de clătite la frigider înainte de a-l pune în tigaie. Rezultatul te va surprinde

Cum faci să-ți iasă pastrama fragedă. Trucul simplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel