Făina este ingredientul principal pe care trebuie să-l folosești la diverse prăjituri delicioase. Așadar, trebuie să știi că se ține în frigider. Motivul este simplu. Te ajută foarte mult.
Păstrează făina la congelator, împachetată într-o pungă de hârtie și apoi într-o pungă de plastic. Păstrată la rece, se menține mult mai bine pentru o perioadă lungă de timp.
Astfel, o poți folosi și peste un an sau doi, dacă a fost bine împachetată și nu a pătruns umezeala. Când o decongelezi, folosește un ciur să o cerni pentru a fi cât mai afânată și bună de aluaturi delicioase de prăjituri sau cozonaci, scrie libertateapentrufemei.ro.
De asemenea, drojdia proaspătă sau drojdia uscată se păstrează la congelator, dacă vrei să te bucuri de eficiența lor cât mai mult timp, când pregătești diverse aluaturi.
Vezi și: Drojdia crudă sau drojdia uscată? Care este mai bună, diferențe
Cum prepari cojile de cannoli. Rețeta originală
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News