Acet truc este absolut minunat. Te-ai fi gândit vreodată că te ajută atât de mult? Iată cât de eficient este.
Legumele trebuie înăbuşite, înainte de a turna apa sau bulionul. Vor fi mai aromate, iar timpul de preparare a ciorbei se reduce cu 10-15 minute.
Citricele şi roşiile îşi păstrează mai mult timp aroma, dacă nu le păstrezi în frigider, potrivit curiozitati.md.
Poţi prelungi termenul de valabilitate a verdeţurilor, dacă le înveleşti într-un prosop de bucătărie umed şi le depozitezi în frigider.
Dacă ai tăiat mai multe fructe, nu te grăbi să le depozitezi în frigider. Stropeşte-le mai întâi cu suc de lămâie. Astfel, previi oxidarea şi nu se vor înnegri.
Vezi și: De ce să freci carnea pentru friptură cu un usturoi tăiat în două. Trucul senzațional
De ce să pui sare peste ceapă când o călești. Trucul este genial!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News