De ce să ții verdețurile într-un prosop umed, în frigider. Trucul este excepțional!

Acet truc este absolut minunat. Te-ai fi gândit vreodată că te ajută atât de mult? Iată cât de eficient este.

Legumele trebuie înăbuşite, înainte de a turna apa sau bulionul. Vor fi mai aromate, iar timpul de preparare a ciorbei se reduce cu 10-15 minute.

Citricele şi roşiile îşi păstrează mai mult timp aroma, dacă nu le păstrezi în frigider, potrivit curiozitati.md.

Poţi prelungi termenul de valabilitate a verdeţurilor, dacă le înveleşti într-un prosop de bucătărie umed şi le depozitezi în frigider.

Dacă ai tăiat mai multe fructe, nu te grăbi să le depozitezi în frigider. Stropeşte-le mai întâi cu suc de lămâie. Astfel, previi oxidarea şi nu se vor înnegri.

Vezi și: De ce să freci carnea pentru friptură cu un usturoi tăiat în două. Trucul senzațional

De ce să pui sare peste ceapă când o călești. Trucul este genial!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel