Știai că ar trebui să toci vinetele cu un cuțit de lemn? Iată care este explicația.
Merele şi ţelina oxidează foarte repede (în maxim o oră de la decojire se înnegresc). Pentru a preveni acest lucru le stropim cu zeamă de lămâie. Dacă trebuie păstrate mai mult timp, putem să le lăsăm într-o baie de apă cu lămâie.
Vasele care rezistă mai mult la foc şi se curăţă uşor sunt cele inoxidabile, din ceramică.
Când vrei să faci şniţele, bate carnea într-o folie de plastic! Astfel, nu se va rupe.
Salata de vinete nu oxidează dacă e tocată cu un cuţit de lemn.
Vezi și: OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!
De ce să pui fructele și legumele congelate în apă sărată. Cel mai bun truc în bucătărie
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News