De ce să ungi șniţelele cu oţet și ulei înainte de-a le prăji. Trucul este eficient

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă ai de gând să pregătești șnițele, trebie să știi că ar trebui să le ungi cu oțet și ulei, înainte de prăjire

Pieliţa de pe ficat se scoate uşor dacă se cufundă ficatul un minut în apă fierbinte. Ficatul devine foarte gustos dacă, înainte de a fi prăjit, se ţine 2-3 ore în lapte. Ficatul nu se sărează înainte de a-l prăji, altfel se întăreşte.

Carnea nu se va săra cu mult timp înainte de a o găti ca să nu-și lase zeama. Pierzând sucul, gustul devine fad şi se reduc din proprietăţile nutritive.

Şniţelele şi friptura la grătar sunt mai fragede dacă, înainte cu 1-2 ore de-a le prăji, se ung cu oţet amestecat cu ulei.

Vezi și: De ce să ții cotletul în apă cu oțet, înainte de a-l găti. Trucul funcționează

Ce trebuie să faci ca peștele să nu se fărâmițeze la prăjit. Trucul care funcționează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel