De ce se îmbracă Patrizia Paglieri aproape mereu în negru

Foto Instagram / Patrizia Paglieri
Foto Instagram / Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri, concurentă la „Asia Express: Drumul comorilor”, se află sub lumina reflectoarelor de mulți ani. Cei care îi urmăresc activitatea au putut observa că vedeta poartă des haine negre.

Patrizia Paglieri dezvăluia, în urmă cu ceva vreme, că a ales să poarte mai mereu negru nu pentru că această culoare dă senzația vizuală de micșorare a siluetei, ci pentru a evita greșelile vestimentare. A mai spus că a avut probleme cu greutatea și, după ce a slăbit, se menținut printr-un un stil de viață echilbrat.

„Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masa nu mai târziu de ora 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată și chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, însă nu acesta este motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru, deși nuanța, mereu la modă, ascunde dimensiunile. M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente”, spunea Patrizia Paglieri pentru Libertatea.ro, într-un interviu mai vechi.

Cine este Patrizia Paglieri și cum a devenit cunoscută în România

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din țară. A fost jurat în cadrul unui show-culinar, oportunitate care i-a deschis, la momentul respectiv, porțile către notorietate. Vedeta a fost prezentă în multe emisiuni TV, unde a vorbit despre viața ei.

Chef Patrizia Paglieri a plecat în cursa Asia Express 2021 alături de fiul ei, Francesco. Cei doi au o legătură foarte strânsă. Patrizia Paglieri a petrecut foarte mulți ani în Italia, însă, după o vreme, ea a decis să se mute definitiv în România, aici desfășurându-și activitatea și aducând pe lume și un copil. La momentul respectiv, ea nu și-a dorit un soț, își dorea doar un copil care să-i fie alături. „Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ”, spunea ea în urmă cu ceva vreme la Antena Stars.

Patrizia Paglieri și fiul ei au plecat pe Drumul Împăraților cu gândul de a învăța o lecție de viață, lucru care s-a și întâmplat.

„O zi în „Asia Express” este cât un an la București. Seara, la culcare, nu apucăm să povestim despre tot ce am făcut de-a lungul zilei pentru că se întâmplă prea multe, iar noi cădem lați de oboseală. Somnul este o mare problema, cu patru - cinci ore dormite pe noapte eu mă descurc foarte greu”, a mărturisit Patrizia Paglieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel