De ce și-a anulat Volodimir Zelenski discursul. Alfred Simonis: Este în conflict cu Putin și se sperie de Șoșoacă?!

Sursa foto: Presidency
Sursa foto: Presidency

Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, a făcut mai multe declarații pe marginea schimbării apărute în programul lui Volodimir Zelenski, în timpul vizitei în România. Președintele ucrainean și-a anulat discursul din Parlament.

Decizia ar fi fost luată de staff-ul oficialului ucrainean. Șeful Camerei Deputaţilor spune că programul i se schimbă de la o clipă la alta, întrucât conduce un stat aflat în război. Alfred Simonis exclude ca motivul absenţei din plen a lui Volodimir Zelenski să fie liderii extremişti.

"Este președintele unui stat aflat în conflict, în urma invaziei Rusiei împotriva Ucrainei, programul domniei sale este unul care se schimbă de la clipă la clipă. Volodimir Zelenski hotărăşte unde merge şi unde nu merge. Programul şi-l face cu staff-ul propriu. Nu pot eu să răspund pentru o modificare făcută de staff-ul domnului Zelenski.

Am mari dubii că preşedintele Zelenski, preşedintele unui stat care este în conflict de doi ani cu Rusia, deci cu Putin, se poate speria de Șoșoacă sau de alţi extremişti. Din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit oprită o astfel de vizită din cauza unor extremişti şi nu cred că acesta este motivul. Repet, președintele Zelenski este în conflict cu Putin, nu se poate speria de săgeţile lui Putin", a spus Alfred Simonis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel