De ce și-a luat familia Anghel avocat

145419-ipoteza-soc-petru-ii-procura-droguri-madalinei2
145419-ipoteza-soc-petru-ii-procura-droguri-madalinei2

Familia Anghel, după moartea lui Ionuț, și-a luat avocat. Acesta este Bogdan Bărbuceanu, care a explicat că la baza deciziei de a-i apăra a stat  factorul sentimental, empatia. Însă, întrebarea este de ce și-a luat familia Anghel avocat. Vorbim despre o tragedie, iar procurorii au exclus o posibilă vină a acestora. 

Avocatul Bărbuceanu a declarat, pentru ziarulring.ro, de ce a hotărât să fie el cel care apără familia Anghel: "Îi apăr pe aceşti oameni pentru că, în primul rând, am fost şocat, pentru că am şi eu o fetiţă şi pot să-mi dau seama ce înseamnă durerea unor părinţi care şi-au pierdut copilul în aceste condiţii groaznice. (...) După ce se va începe urmărirea penală, eu voi fi la fiecare declaraţie a tuturor părţilor. Din discuţia cu procurorul, vom avea, aşa cum am solicitat şi eu şi am spus-o de la bun început, infracţiuni de ucidere din culpă şi, posibil, abuz în serviciu al autorităţii". De ce îi apără? Ei nu au fost acuzați de nimic. Mai mult, avocatul spune că părinții "nu au ce să spună, pentru că ei nu au fost la faţa locului în momentul tragediei".

Răspunsul este simplu. În ceea ce privește moartea lui Ionuț Anghel, părinții nu au nicio implicare. Ei nu au fost la fața locului, nu știu nimic. Știu doar că maidanezii sunt de vină. O sursă De Ce News a declarat că avocatul părinților i-a spus că după ce se termină întreg procesul, "cei vinovați vor plăti". Avocatul ar fi dat acest răspuns la întrebarea: "Aveți de gând să dați Primăria în judecată?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel