Femeile din Japonia reușesc să țină la distanță kilogramale în plus, dar și primele semne ale îmbătrânirii.
Iată câteva dintre obiceiurile japonezilor, conform brightside.me:
Dietă echilibrată
Dieta lor include pește, alge marine, legume, soia, orez, fructe. Lipsesc alimentele grase, bogate în calorii sau cele de tip fast food. Prospețimea alimentelor este foarte importantă pentru japonezi, aceștia consumând în mare parte alimente de sezon, precum fructe și legume pe măsură ce se coc și pește în funcție de sezon.
Metode de gătit
Japonezii prepară alimentele prin diverse metode precum fierbere la foc mic, pe grătar, la abur sau prăjite într-o tigaie specială, cu foarte puțin ulei. Condimentele sunt folosite cu moderație.
Ritualul mesei
Aceștia mănâncă încet, iau bucățele mici, iar farfuriile și bolurile sunt de dimensiuni reduse. Nu se pun mai multe preparate diferite pe aceeași farfurie.
Orez în loc de pâine
Orezul este esențial pentru fiecare masă și este gătit fără sare sau unt. Însoțește cele mai multe preparate, înlocuind astfel pâinea.
Fără dulciuri
Dulciurile se consumă foarte rar și de obicei în cantitate mică. În general, deserturile sunt sărace în zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu