De ce trebuie să pui bicarbonat pe carnea crudă. Secretul marilor restaurante

Bucătarii din marile restaurante au un secret atunci când pregătesc carnea. Aceştia adaugă un ingredient simplu care face orice carne mai fragedă. Puteţi obţine şi voi, acasă, o friptură la fel de gustoasă şi de fragedă. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi puţin bicarbonat de sodiu.

Iată ce trebuie să faceţi:

Pasul 1

Pregătiți carnea. Trebuie să o tăiaţi în felii mici.

Pasul 2

Presărați bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Adăugaţi o lingură de bicarbonat la 450 de grame de carne.

Pasul 3

Lăsați carnea cu bicarbonat timp de o oră.

Pasul 4

Clătiți bine, apoi uscaţi carnea cu şerveţele de hârtie.

Pasul 5

Continuați cu rețeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel