De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești. Trucul bucătăreselor adevărate

Orice gospodină ar trebui să își pună la punct o colecție de trucuri, numai bune în bucătărie. Ceapa trebuie ținută în lapte, înaine de a fi prăjită. Știi de ce?

Atunci când e necesar să adaugi apă în mâncare, este indicat să foloseşti apă fierbinte.

Pentru ca legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apă rece sau cuburi de gheaţă.

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.

Vezi și: Chec de post. Cea mai gustoasă prăjitură. Ai încercat rețeta?

De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare.

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Ţine ceapa în lapte înainte să o prăjești pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă.

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.

Vezi și: De ce să ungi cozonacii și cornulețele cu cafea cu lapte. Trucul secret din bucătăria bunicii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel