Chiar dacă ești un master chef în bucătărie sau doar un novice, aceste sfaturi îți vor fi de un real folos. Iată câteva trucuri numai bune de pus în practică, data viitoare.
Pentru a reda strălucirea oalelor din inox, șterge-le cu oțet și apă sau lasă-le la înmuiat în această apă. Nici nu va fi nevoie să le freci.
Ai fiert ouă proaspete, iar decojirea se face cu dificultate? Data viitoare ar trebui să ții cont de sfatul următor. Tot ce trebuie să faci este să pui puțin oțet în apa în care fierb. Oțetul va face coaja mai ușor face mai ușor de curățat.
Vezi și: De ce să presari sare în uleiul încins. Secretul gospodinelor adevărate
Ca să faci mai mult suc dintr-o portocală, ține-o la frigider.
Dacă folosești ceapa pentru gătit, ar bine să o pui la frigider timp 30 de minute, înainte să te apuci să o toci. Astfel nu vei mai avea probleme cu lăcrimatul.
Urăști să cureți usturioiul, iar întregul proces îți pune nervii la încercare? Tot ce ai de făcut este să lași căpățâna de usturoi în cuptorul cu microunde pentru 10 secunde, iar pielița se va curăța imediat.
Vezi și: Plăcintă de post cu mere. Rețetă simplă pentru orice gospodină. Nu dai greș!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News