Cartofii prăjiţi sunt cei mai uşor de pregătit. Vă prezentăm trei trucuri pe care orice gospodină trebuie să le cunoască.
Dacă tăiaţi cartofii de dimensiuni diferite, aceştia nu vor fi gata în acelaşi timp. Este recomandat ca toţi cartofii să aibă aceeaşi dimensiune. În acest fel, toţi cartofii se vor prăji în acelaşi timp.
Cartofii conțin amidon. Pentru a-l elimina trebuie să-i punem în apă înainte de a-i prăji. Astfel, cartofii vor fi mai crocanţi şi nu se vor mai lipi. Rețineți că, după ce i-aţi ţinut în apă trebuie să-i scurgeţi foarte bine.
Trebuie să punem suficient ulei. Fiecare cartof trebuie să fie acoperit de ulei. În acest fel, vor fi făcuţi mai bine.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu