De ce trebuie ținută carnea în lapte clocotit înainte de a o găti. Transformare genială

Iată un truc genial ce nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. 

Publicitate

Dacă vrei să gătești carnea de miel sau de oaie și persistă mirosul în bucătărie, înainte de a te apuca de rețetă, introdu carnea în lapte clocotit, unde trebuie să stea o oră, până se răcește. Astfel, va dispărea definitiv mirosul. 

Pentru a nu se sfărâma felia de cozonac sau de chec, umezește lama cuțitului cu apă călduță. Vei rămâne surprinsă de acest truc, plus că nu mai trebuie să-ți faci nervi că trebuie să strângi firimiturile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel