DE CE vrea Paleologu să modifice sigla partidului. AFLĂ AICI cum vrea să arate dacă va fi ales președintele partidului

porumbei_57214700
porumbei_57214700

Aflat la Craiova pentru a-şi prezenta moţiunea cu care candidează la şefia PDL, fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a propus două variante de siglă pentru formaţiunea democrat-liberale. Ambele înfăţişează un cuplu de porumbei, iar una este realizată în cromatica partidului. Paleologu spune că a fost inspirat de o declaraţie a lui Radu Berceanu referitor la candidaţii care vor funcţii, dar nu ştiu să deosebească între porumbei şi porumbiţe.

Pe una dintre planșe, păsările purtau în gheare o ramură de măslin. "Pe asta a făcut-o fiul meu şi îi sunt recunoscător", a explicat fostul şef de la Cultură.  "E fără culorile partidului şi e foarte relaxată. Aceasta are şi o ramură de măslin. I-o las domnului Berceanu", a mai spus Theodor Paleologu. Potrivit acestuia, ramura de măslin reprezintă un simbol creştinesc şi a fost desenată de fiul său, iar el o propune pentru varianta de siglă, întrucât este "nevoie de pace multă în partid".

"Domnul Berceanu a avut aceste propuneri cu porumbelul. Priviţi! Aceasta este o variantă a siglei PDL cu doi porumbei deasupra. Eu ştiu care este porumbelul şi care este porumbiţa. Dvs. ştiţi? Bine că nu candidaţi la preşedinţia partidului.", le-a spus Paleologu democrat-liberalilor doljeni.

"Abia aştept să-l văd pe domnul Berceanu, pentru că am lucrat serios la cele două variante şi sper că vor avea succes, pentru că tot se vorbeşte de rebranduirea partidului", a mai spus el.

Deputatul PDL Constantin Dascălu, prezent la întâlnire, a ţinut să-i precizeze lui Paleologu că parabola prezentată de Radu Berceanu cu porumbeii şi porumbiţele într-o conferinţă de presă nu făcea referire la persoana sa. "Eu vreau să vă zic că domnul Berceanu, când a făcut acea afirmaţie, s-a referit la o altă persoană, şi nu la dumneavoastră", a spus Constantin Dascălu.

Toată această dezbatere  columbofilă vine în urma unei declarații a lui Radu Berceanu din 12 februarie, la Craiova, când s-a referit la aspiraţiile lui Teodor Baconschi la o funcţie de conducere în partid, că e ca şi cum ai vrea să fii şef la asociaţia crescătorilor de porumbei când încă nici n-ai ajuns la faza în care deosebeşti porumbeii de porumbiţe.

Citește și:

Paleologu: Udrea e o porumbiţă. Ar fi extraordinară ca prim-vicepreşedinte în echipa mea de conducere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel