De joi, vremea se răcește și va ploua în toată țara. Vezi prognoza

furtuna
furtuna

Meteorologii anunță pentru miercuri o vreme caldă,  în special în vestul, centrul şi nordul ţării,  temperaturile maxime având valori de la 21...22 de grade pe litoral, până la 31...32 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat averse în special la munte. Vântul va prezenta intensificări la munte şi local în regiunile extracarpatice.

În Capitală, vremea va continua să se încălzească uşor. Dimineaţa este încă răcoare, 11...13 grade, chiar mai puţin în zona preorăşenească dar amiaza vine cu 30 de grade. Cerul va prezenta unele înnorări spre seară, dar condiţiile de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla în general moderat.

Pe litoral vremea va fi în general frumoasă şi regimul termic, normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensficări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 23 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 16 şi 18 grade.

Cum va fi vremea joi și vineri

Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări accentuate în jumătatea de vest a ţării unde, vor fi averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului care izolat pot lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime scad în vest şi nord-vest până la 21 grade la Oradea, poate şi mai jos în Dealurile de Vest dar rămân ridicate în sud si sudest până la 30 de grade la Alexandria, Giurgiu, Călăraşi şi Buzău.

În Capitală, cerul va fi temporar noros şi, îndeosebi după-amiază şi seara se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Vineri vremea se menţine în general instabilă şi răcirea se extinde în toată ţara. În cea mai mare parte a ţării, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină şi, izolat, cantităţi de apă mai însemnate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel