De'Longhi România caută ingineri pentru fabrica din Jucu

Se caută ingineri la Jucu
Se caută ingineri la Jucu

De'Longhi România caută, pentru uzina din Jucu, judeţul Cluj, care este una dintre cele mai mari fabrici din cadrul Grupului şi are cel mai mare număr de angajaţi din Europa, ingineri, a anunţat, marţi, conducerea grupului.

"În 2019, obiectivul nostru este consolidarea creşterii semnificative pe care am avut-o în ultimii 5 ani. În prezent, avem o echipă frumoasă şi avem încă poziţii deschise pentru uzina noastră din Jucu. Căutăm în principal profiluri tehnice, precum ingineri de proces, de produs şi de calitate", a declarat marţi, directorul de Operaţiuni pentru Europa, Massimo Paronitti.

În comuna clujeană Jucu, operează una dintre cele mai mari fabrici din grup, pe o platformă de 65.000 mp, pe care a preluat-o în februarie 2012. La uzina din Jucu, compania produce espressoare complet automate marca De'Longhi, mixere şi blendere de mână marca Braun, precum şi espressoare cu capsule pentru una dintre companiile sale partenere.

De'Longhi Group a deschis anul trecut şi un birou comercial în România, pentru a răspunde mai bine nevoilor pieţei locale.

"Într-un an, producem peste 1,4 milioane de espressoare complet automate, 2,3 milioane de aparate electrocasnice mici pentru prepararea alimentelor, precum şi 700.000 de espressoare cu capsule", a mai spus Massimo Paronitti.

Vânzări în creștere

La rândul său, directorul comercial al De'Longhi România, Peter Ferluga, a precizat că 85% din vânzările înregistrate anul trecut sunt reprezentate de produse fabricate la Jucu.

"Dacă ne uităm la categoriile espressoare complet automate şi blendere de mână, 85% din vânzările noastre din 2018 sunt reprezentate de produse fabricate în unitatea noastră din Jucu şi suntem bucuroşi să vedem că publicul din România are o apreciere deosebită pentru aparatele produse local", a spus Ferluga.

Cea mai mare parte a producţiei locale este exportată în ţări precum Marea Britanie, Franţa, Germania, Australia etc.

"Pe lângă faptul că aici avem una dintre cele mai mari fabrici din cadrul Grupului şi cel mai mare număr de angajaţi din Europa, România are şi un potenţial ridicat de a deveni o piaţă foarte importantă pentru noi în ceea ce priveşte vânzările. Avem branduri de renume la nivel internaţional, deoarece De'Longhi este producătorul nr. 1 de expressoare de cafea din lume, Braun este numărul 1 la nivel mondial în blendere de mână, iar Kenwood este, de asemenea, lider la nivel european în aparate pentru prepararea mâncării. Prin urmare, obiectivul nostru este să ne creştem semnificativ cota de piaţă la nivel local, pe toate mărcile, şi suntem foarte încrezători, pentru că avem unele dintre cele mai bune produse din fiecare categorie", adaugă Peter Ferluga.

Noi investiții



Potrivit reprezentanţilor companiei, aceasta a înregistrat, de asemenea, o evoluţie importantă în ceea ce priveşte numărul de angajaţi, echipa sa crescând cu peste 570 de persoane noi anul trecut şi ajungând la un total de 2400 de angajaţi în 2018.
Compania a făcut investiţii importante în România până în prezent, totalizând peste 120 de milioane de euro în 6 ani.

"Numai anul trecut, am investit 73 milioane de lei într-o nouă dezvoltare de 20.000 mp, în maşini de injecţie mase plastice şi în linii noi de asamblare. Pentru acest an, am bugetat alte investiţii de 9 milioane de euro", a spus Massimo Paronitti. 

Grupul De'Longhi este prezent în peste 40 de ţări. În 2018, a înregistrat o creştere semnificativă, de aproximativ 30% faţă de 2017, atingând o cifră de afaceri de 1,22 miliarde de lei. 

Vezi și: Criză ingineri. Politehnica, program de pregătire de lideri. Hans Klemm: Facem tot ce putem

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel