De mâine ieşim în tricou. Se anunţă temperaturi de până la 20 de grade

Aerul polar care a afectat zilele trecute ţara noastră ne părăseşte marţi. Circulaţia atmosferică se va orienta din sector nord-vestic, iar aerul cald din vestul şi centrul continentului ajunge şi la noi. Temperatura aerului creşte treptat de la o zi la alta, iar maximele termice vor ajunge încă de miercuri la 17...18 grade în sud-vestul ţării. Vineri însă sunt prognozate maxime ce vor atinge şi 20 de grade, dar dimineţile rămân relativ reci.

Mâine procesul de încălzire continuă în majoritatea zonelor ţării. La amiază termometrele măsoară de la 9...10 grade în Bucovina şi estul Transilvaniei, până la 16...17 grade în Câmpia Română. Vremea este în general frumoasă, cu cer variabil, dar peste regiunile estice norii mai lasă trecător stropi de ploaie, iar pe creste cad şi câţiva fulgi de zăpadă. Tot în aceste zone vântul suflă mai tare. Condiţii de ceaţă sunt în zonele joase din vest şi centru. Ne vom bucura de vreme frumoasă şi în Capitală. Nori trecători mai acoperă soarele, dar la amiază sunt 15....16 grade.

Joi norii se risipesc în aproape toată ţara. Se anunţă o zi senină în vestul, centrul şi sudul ţării, dar în rest, pe ici pe colo se mai arată şi câţiva nori. Nici vorbă de precipitaţii joi, iar la amiază meteorologii prognozează între 11 şi 17 grade. Vântul suflă slab până la moderat, însă trecător mai are unele intensificări. În Bucureşti joi se anunţă o zi senină şi caldă. Maxima zilei va atinge din nou 15...16 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel