De unde mănâncă covrigi... „covrigarul” Marcel Ciolacu!

I s-a zis „covrigarul”, iar acum Marcel Ciolacu face mișto de acest subiect.

Cel mai tare covrigar din țară, Marcel Ciolacu! Așa i-au zis unii doar pentru că este de la Buzău, iar în Buzău sunt cei mai buni covrigi din România! De asemenea, a avut și o covrigărie în oraș. Și, după ce a apărut un video viral cu toți candidații la prezidențiale - Marcel Ciolacu fiind înfățișat cu o ladă de covrigi, candidatul PSD la prezidențiale are o replică, dovedind că are simțul umorului.

2. -imagine fara descriere- (ciolacu-covrigi_13512100.jpg)

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac. #CovrigiMaestro”, a scris Marcel Ciolacu. El și-a cumpărat covrigi Maestro. 

Covrigii de la Buzău sunt un produs culinar tradițional și renumit în România, care a devenit un simbol al orașului Buzău. Acești covrigi au o rețetă distinctă și sunt cunoscuți pentru textura lor unică și gustul deosebit. Covrigii de Buzău sunt mai mici și mai crocanți decât covrigii obișnuiți și sunt preparați după o rețetă veche, transmisă din generație în generație.

Caracteristici principale ale covrigilor de Buzău

Au o formă rotundă, cu o gaură mică în mijloc și sunt mai mici decât covrigii din alte zone. Sunt crocanți la exterior și puțin mai moi la interior, ceea ce le conferă o consistență plăcută și o experiență gustativă aparte.

Rețeta tradițională include făină, drojdie, sare și apă, dar secretul stă în modul de preparare și în tehnica specifică de coacere. Covrigii de Buzău au un gust simplu, dar distinct, ușor sărat, care este apreciat de consumatori de-a lungul multor generații.

Covrigii de Buzău sunt un produs de patiserie de zi cu zi, dar sunt și un simbol local, asociați adesea cu tradițiile și cultura orașului Buzău. Acest produs a devenit atât de popular încât mulți oameni care trec prin Buzău nu ratează ocazia de a cumpăra covrigi, care sunt vânduți pe stradă sau în magazine specializate.

Covrigii de Buzău reprezintă un element cultural și culinar specific, recunoscut la nivel național și apreciat pentru simplitatea și autenticitatea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel