Decesul lui Cameron Boyce necesită investigaţii suplimentare

Determinarea cauzei decesului vedetei Disney Cameron Boyce va necesita investigaţii suplimentare, a indicat medicul legist care se ocupă de acest caz, citat de Press Association.

Actorul în vârstă de 20 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza Disney Channel "Descendants" şi din popularul serial "Jessie", a fost găsit inconştient, sâmbătă, la domiciliul său din North Hollywood.

"A murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente, pentru care urma un tratament", a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Boyce, sâmbătă seară, pentru ABC News. 

O examinare post-mortem a fost efectuată luni, iar cauza morţii va fi determinată în urma unor investigaţii suplimentare, a indicat Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles.

Boyce s-a născut în California şi s-a făcut remarcat totodată prin acţiuni umanitare.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat a debutat în actorie cu un rol în filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a apărut în comedia "Grown Ups" din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler. 

La începutul anilor 2010, Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmaţieni", şi a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de admiratori ("followers") ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher". 

După moartea sa, mai mulţi colegi de breaslă, printre care Adam Sandler, Salma Hayek şi Debby Ryan, i-au adus un omagiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel