Decizia instanței în cazul lui Dumitru Buzatu

Decizia instanței în cazul lui Dumitru Buzatu / Foto: Agerpres
Decizia instanței în cazul lui Dumitru Buzatu / Foto: Agerpres

Află în articol ce a decis instanța în cazul lui Dumitru Buzatu.

Judecătorii au decis arestarea pentru 30 de zile a lui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care a fost prins în flagrant primind mită de 1,25 milioane de lei pentru acordarea unui contract, transmite Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Cine este a doua persoană reţinută în dosarul lui Dumitru Buzatu. Ar fi luat șpagă de 714.000 lei

"Dintr-un moment în altul președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, urmează să părăsească sediul Tribunalului Vaslui. Judecătorul de drepturi și libertăți a decis ca acesta să stea următoarele 30 de zile în arestul poliției. De asemenea, am discutat cu avocatul lui Dumitru Buzatu. Acesta ne-a declarat că Dumitru Buzatu nu a dat nicio declarație în fața judecătorului, iar singurii care au vorbit au fost avocații. Vor contesta această decizie și au spus că vor lupta pe fond pentru cauza clientului lor.

Deci, în concluzie, următoarele 30 de zile Dumitru Buzatu le va petrece în arestul poliției. Așteptăm acum să părăsească sediul Tribunalului Vaslui. El va fi dus înapoi la IPJ Iași, în arest. Urmează ca mâine să vină și cel care a făcut expertiza. Expertul ar urma să fie adus tot aici în fața judecătorilor.

Pe numele acestuia sunt două capete de acuzare: luare de mită și trafic de influență. În cazul lui Constantin Buzatu a fost doar luarea de mită. Am văzut că s-a ținut cont și de presiunea mediatică, așteptăm acum ca acesta să fie preluat de agenții de poliție și să fie dus înapoi la arest", a relatat jurnalistul Paul Ciurari de la fața locului.

VEZI ȘI: Legătura dintre Dumitru Buzatu și Gabriela Firea. Bogdan Chirieac: Va trebui să se descurce fără ajutorul lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel