Decizia lui Ion Țiriac, după ce a luat ”țeapă” într-un oraș din România. Plan uriaș pus la cale de miliardar

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Ion Țiriac a spus ce va face după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro pe care l-a propus!

Citește și articolul - ”Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească”. Ion Țiriac, declarații ”colorate” despre ce a ajuns tenisul feminin

Ion Țiriac a spus care este noul său plan, după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro din Brașov, acolo unde trebuia să se construiască un patinoar. Mai mult, miliardarul ar fi vrut să îl cedeze gratuit autorităților locale, dar cu anumite condiții. Chiar dacă la un moment dat părea că Fundația Țiriac este la un pas de a da startul lucrărilor, autoritățile din Brașov s-au răzgândit pe ultima sută de metri. În consecință, proiectul miliardarului a fost refuzat.

Ion Țiriac va începe un nou proiect major, într-un alt oraș din România, după ce a pățit în Brașov

Dezamăgit, Ion Țiriac a spus faptul că nu își va mai asuma investiții care nu depind 100% de el. Mai mult, a transmis că are de gând să înceapă un nou proiect în orașul Bacău. Totodată, omul de afaceri a rămas uimit, atunci când a aflat cât durează drumul dintre București și Bacău.

”Pe mine nu mă mai prindeţi vreodată să spun fac aia sau fac aia dacă nu depinde de mine”

”Dacă ieri au fost 6 oameni de aici până la Bacău... Nici nu ştiam că e posibil încă, în 2024, să faci 9 ore cu maşina pe zi numai ca să te duci acolo. Ca să vedem dacă putem să facem o şcoală, un club sau o grădiniţă, ce o fi. Că e o proprietate acolo pe care o tândălim de 40 de ani şi nu ştim ce facem cu ea. Dar sunt, toate treburile astea sunt şi să sperăm, cu toate promisiunile pe care le avem, că pe viitor va fi mult mai simplu.

Pe mine nu mă mai prindeţi vreodată să spun fac aia sau fac aia. Pentru că nu depinde de mine. Atunci, dacă nu depinde de mine şi cineva nu îşi ţine cuvântul, cad eu rău cu voi: ‘Ia uite, bă, ce a zis Ţiriac că face sală de 15.000 de locuri’. Da, o făceam nu cu 300 de milioane, dar undeva la 100 de milioane era. De ce vorbim aici?”, a spus Ion Țiriac, conform as.ro.

Citește și articolul - Câți bani primește Ion Țiriac în plus la pensie, după recalculare: Mi-e rușine să spun! Nu sunt bogat

Citește și - Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat. Cu ce se ocupă Natalia Ioana Țiriac - Foto în articol

După ce şi-a încheiat studiile în SUA, Ioana Țiriac nu a vrut să se ocupe de afacerile familiei și s-a decis să se mute în Dubai. Fiica miliardarului Ion Țiriac s-ar fi angajat ca agent imobiliar, la o firmă celebră și pare că are și succes. Sophie Ayad, mama ei, a dat-o în vileag. A postat la story, pe contul de Instagram, o imagine cu Ioana Țiriac.

Natalia Ioana Țiriac apare alături de alţi agenţi imobiliari de top. Aceştia au fost trecuţi la categoria "Superstar". Sophie Ayad este foarte mândră de reuşita fiicei sale. Vezi mai multe detalii aici!

Citește și articolul - Ion Țiriac își anunță candidatura la prezidențiale: Absolut serios, dar nu acum, ci în 2064

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel