Decizie DEFINITIVĂ în cazul criminalului din Făget

sursa foto: Pixabay
sursa foto: Pixabay

Ionel Boldea, bărbatul care a ucis două persoane într-un parc din Făget, și-a primit sentința.

Ionel Boldea, zis și „criminalul din Făget”, a fost condamnat la 31 de ani și 4 luni de închisoare cu executare, după ce a ucis două persoane într-un parc din localitatea timişeană.

Apelul formulat de Ionel Boldea a fost respins de Curtea de Apel Timișoara. Astfel, decizia Tribunalului Timiș a rămas în picioare. 

Ionel Boldea a fost condamnat la 31 de ani și patru luni de închisoare cu executare pentru omor calificat, tentativă de omor, lovire şi alte violenţe, ultraj, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe. Decizia magistraţilor în cazul „criminalului din Făget” este definitivă.

Decizia instanței:

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.p.p. respinge ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi inculpatul BOLDEA IONEL împotriva sentinţei penale nr. 425/PI din 15.09.2020 a Tribunalului Timiş. În baza art.424 alin.2 C.p.p. raportat la art.241 alin.1 lit.c C.p.p. constată încetarea de drept a măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Boldea Ionel.

În baza art.424 alin.4 C.p.p. rap. la art.72 alin.1 C.p. deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata arestului preventiv de la data de 15.09.2020 la zi. În baza art. 275 al. 2 C.p.p. obligă inculpatul apelant la 300 lei cheltuielile judiciare faţă de stat. În baza art. 275 al. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare ocazionate cu apelul parchetului rămân în sarcina statului. Definitivă”, arată Curtea de Apel Timișoara, în urma şedinţei publice din 10 decembrie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel