Decizii DNA. Oana Zamfir, cu lacrimi în ochi: Momentul acesta e foarte greu pentru mine

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir a avut lacrimi în ochi, joi seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Jurnalista a spus că ziua de ieri nu a fost despre Dragnea, ci despre oamenii obșinuți care au suferit abuzuri în justiție.

"Cred că facem o greșeală majoră că de la ora 18:00 discutăm despre Liviu Dragnea. Din punctul meu de vedere, ziua de astăzi nu este despre Liviu Dragnea. Ziua de astăzi este despre ce am eu în mână în acest moment. Ziua mea de astăzi, ca jurnalist, a început cu o doamnă profesor care credea că DNA se luptă cu corupții, penalii, politicienii de la vârf. Doamna respectivă s-a trezit că DNA a venit la ea. DNA vânează un personaj cu funcție și s-a ajuns și la dumneai. Omul doi al zilei pentru mine este o bătrână de 85 de ani. De patru ori, DNA a luat-o de acasă fără citație. Este bolnavă, are 85 de ani și deja le-a spus tot... Cât de mare este abuzul acesta? Au luat-o de acasă, cu duba, fără citație, fără avocat, în calitate de suspect, ca s-o ducă la DNA pentru a o întreba dacă și-a mai adus aminte ceva. Femeia trebuie să dea pe cineva care astăzi este într-o funcție cheie. Omul trei al zilei m-a sunat după emisiunea Obiectiv. Este o doamnă bugetar, condamnată pentru abuz în serviciu, pentru opt lei, un suc”, a povestit Oana Zamfir.

Cazul brățării

În emisiunea lui Mihai Gâdea, jurnalista a venit cu o brățară care are o poveste cumplită.

”Momentul acesta este foarte greu pentru mine. Brățara aceasta a aparținut unei doamnei care nu mai este. 3.000 de ore de interceptări a cheltuit DNA pentru a prinde o șpagă de o ciocolată, 5 lei și o cutie de nes. Un cancer galopant a făcut ca într-un singur an, doamna doctor să se ducă. Din clipa în care au arestat-o, ieri s-au făcut doi ani. Doamna își găsește dreptatea acolo sus. Familia ei nu va reuși niciodată să îi facă dreptate. Mama dânsei are peste 80 de ani și a vrut astăzi un singur lucru de la mine... să îmi dea brățara. Și-a mai vrut ca fetița mea să poarte lucrurile fetei ei, absolvent de 10, șef de promoție la liceu și facultate. Ziua asta este despre ei. Trebuie să facem ceva ca abuzurile să nu se mai întâmple indiferent de cum te cheamă”, a mai spus Oana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel