Declarațiile care aruncă în aer divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică

andreea-marin-si-stefan-banica dc
andreea-marin-si-stefan-banica dc

Taximetristul care a dus-o pe Andreea Marin acasă, marți seara când aceasta s-a întors din Spania, face declarații uimitoare care pun divorțul de Ștefan Bănică sub semnul întrebării.

Potrivit wowbiz.ro, taximetristul susține că Andreea Marin vorbea în tandrețuri cu soțul ei, atitudinea vedetei nefiind specifică unei persoane care trece printr-un divorț.

"A dat un telefon și i-a spus că se apropie și să fie și el pe fază să deschidă ușa garajului. Nu am dat importanță. Când ne-am apropiat de casa lor a sunat din nou. A zis "Pui, am ajuns! Îmi deschizi și mie garajul?" Am rămas mască! Parca divorțau! La divorț cine mai discută în tandrețuri?", ne-a zis Nea Fane, taximetristul.

Odată ajunși la reședința "Zânei", Nea Fane nici nu a clipit. A băgat mașina în garaj unde era Ștefan Bănică jr, îmbrăcat lejer, în pantaloni largi, tricou cu mânecă scurta și cu ochelari de vedere la ochi.

"Era PUI! Stătea stingher, ca la apel! L-am salutat, el mi-a răspuns elegant. Părea și el obosit. La un moment dat, din cauza portierei nu i-am văzut prea bine, dar ea s-a oprit în fața lui și am auzit ca o pupatură înfundată. Cred ca l-a sărutat pe gură. I-a spus că s-au ținut ziariștii după noi și noroc ca i-am vazut eu, că ea habar nu avea. S-a schimbat total când a ajuns acasă. Nu mai era femeia dură din taxi, ci se pisicea și vorbea dulce. Pe cine fraieresc ei că divorțează?! Eu nu cred!", a povestit Nea Fane scena din garajul soților Bănică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel