Delia a răbufnit la adresa fanilor: "Ce aș putea să mai răspund la întrebarea: Hei, Delia, de ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?"

Captură video Facebook Delia
Captură video Facebook Delia

Delia nu s-a mai putut abţine şi le-a răspuns fanilor care o întrebau de ce nu se "îmbracă normal". 

"Hai să vorbim puțin, că nu am mai vorbit de mult. Ce aș putea să mai răspund la întrebarea: „Hei, Delia, de ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”. Orice ar însemna asta...Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie ca atunci când se postează un artist într-o ținută trebuie să specifice că este artist și merge la concert. Știți, concertul e ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. „De ce nu te îmbraci normal?”. Normal cum? Ce înseamnă normal?”, a spus Delia, vizibil deranjată de comentariile fanilor, conform ProFM

Într-un interviu recent, Delia a şi explicat, de altfel, de ce are acest stil vestimentar, atât de criticat de unii fani. 

"Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr", a povestit artista, recent, într-un podcast.

Delia, atacată şi pentru că a spus că nu vrea copii 

În urmă cu câteva săptămâni, artista a fost ţinta criticilor în mediul online după ce a spus că nu vrea copii.

"De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a spus Delia pe TikTok.

De la acele declaraţii, Delia a fost atacată vehement de mulţi români, dar şi de unele vedete, care au criticat declaraţiile acestora. Ea spune, însă, că este posibil să îşi schimbe părerea la un moment dat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel