Delia și-a speriat fanii. ”Ce se întâmplă cu tine? Nu ești fericită?”/ FOTO

Inquam Photos / Stefan Sandu
Inquam Photos / Stefan Sandu

Delia se bucură de o nouă transformare. 

Dacă Delia se bucură, fanii ei nu sunt toți la fel de încântați, unii exprimându-și îngrijorarea cu privire la noua imagine a vedetei. Deși cântăreața a avut tot felul de apariții, una mai surprinzătoare decât alta, se pare că încă nu și-a obișnuit fanii cu ideea că și mâine îi va surprinde. Stilul său, din ce în ce mai îndrăzneț, nu pare să fie ușor de digerat de toată lumea, unele dintre aparițiile vedetei stârnind chiar îngrijorare. 

O imagine de săptămâna aceasta, de pe rețelele sociale, nu face excepție. Delia și-a descris imaginea cu textul: ”Mândra milenială… cu frici de #babyboomer și apucături de #genz... #alphala suflețel!! Pupiiii”. 

Unii fani i-au apreciat imaginea: ”Ești minunată!! Frumoasă și deșteaptă!!”, ”BRAVO, așa arată un om liber pe care îl doare fix undeva de părerea altora”. Alții, pornind de la ”Lololo”, îi cer, fără legătură cu poza: ”Dragă Delia, mi-ar plăcea mai multe cover-uri de la Generic, Azur sau din repertoriul interbelic, cu hard rock și alte hituri asemenea "Da mamă, sunt beată" sau "Aruncă-mă în aer!". Te îmbrățișez!”. 

Citește și: EXCLUSIV  Delia, ironică după ce a fost acuzată că a furat piesa Azur. Nelu Vlad lămurește tot, după ”Lololo”: Solista mea preferată. Succes teribil

Cei mai mulți fani sunt, însă, în dezacord cu vedeta: ”Du-te că ne-am plictisit de tine... prea figuri”, ”Ce se întâmplă cu tine? Păcat de starea în care ești. Nu ești fericită? Să nu fie prea târziu și să nu mai poți să ții drumul drept”, ”Godzila privea mai frumos”, ”Ptiu piei”, ”Ești o fată de treabă și poți fi un exemplu pentru ații însă de data asta nu este ok. Chestiile alea de pe fața ta sunt oribile. Tu nu ai nevoie să impresionezi cu alte lucruri deoarece este suficient că ne încânți cu vocea și cântecele tale”, ”Delia dragă, Dumnezeu te-a înzestrat cu o frumusețe și un glas aparte. Ce se întâmplă cu tine, tu nu duci lipsă de fani, admiratori. Nu este nevoie de astfel de transformări. Știu, place unui public înfățișarea asta dar parcă e departe de decența ta. Multă admirație și prețuire pentru Delia adevărată!”. Și comentariile au continuat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel