Iată una dintre cele mai bune reţete de popcorn, numai bună pentru o gustare la un film când stai acasă.
Pentru a face cele mai crocante floricele, se foloseşte o cantitate mare de ulei, iar rezultatul este uimitor. Puteţi folosi, însă, mai puţin ulei, dacă preferaţi. Şi nici nu contează tipul de ulei, scrie nytimes.com.
Pentru 8 porţii de floricele, mai mult decât suficient pentru a ronţăi întreaga după-amiază, încălziţi jumătate de cană de ulei (sau mai puţin) într-o tigaie cu capac şi turnaţi acolo, pe rând, trei pungi de floricele. Când încep să pocnească, setaţi focul la intensitate medie sau chiar scăzută. Nu acoperiţi de tot cratiţa, pentru a lăsa aburul să iasă.
Când floricele se opresc din pocnit, răsturnaţi-le într-un castron şi puneţi deasupra una sau 2 căni de nuci prăjite, o jumătate de linguriţă de paprika (sau orice alt condiment), şi sare după gust.
Şi, dacă sunteţi fani, puteţi adăuga şi jumătate de cană de unt topit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News