Demers public pentru chemarea în instanță a Primăriei București. Nicușor Dan, tras la socoteală pentru lipsa apei calde

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) lansează un apel public către asociațiile de proprietari din București, invitându-le să se alăture unui demers juridic comun împotriva Primăriei Capitalei și a societății Termoenergetica.

 

„În contextul în care serviciile de termoficare din Capitală continuă să fie insuficiente și de calitate scăzută, FACIAS oferă asistență juridică celor care doresc să acționeze în instanță pentru a obține despăgubiri.

FACIAS, cunoscută pentru lupta sa neîntreruptă împotriva abuzurilor statului, consideră că situația actuală, în care mulți bucureșteni se confruntă cu lipsa apei calde și a căldurii în case, constituie o încălcare gravă a drepturilor acestora. În urma promisiunilor neonorate ale Primăriei Capitalei și Termoenergetica, FACIAS a decis să intervină legal pentru a pune capăt acestui abuz.

Demersul FACIAS este unul fără precedent și marchează începutul unei lupte comune pentru drepturile cetățenilor. Prin acțiunea comună în instanță, se urmărește obținerea unor despăgubiri semnificative pentru bucureștenii care au suferit de pe urma nerespectării obligațiilor de către aceste entități. Asociațiile de proprietari care doresc sprijin juridic, pot scrie FACIAS la [email protected] sau [email protected]!”, se arată în comunicatul de presă al celor de la FACIAS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel