Demitere Vlad Voiculescu. Chirieac: Sprijin politic internațional puternic. Este faptă penală!

Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre situația lui Vlad Voiculescu și posibilitatea de a fi demis din funcție.

PNL, mare parte din USR și UDMR ar dori schimbarea ministrului Sănătății, potrivit Antena 3.

"Nu se va reuşi demiterea sa pentru că Excelenţa Sa, domnul ministrul Vlăduț Voiculescu, este dincolo de bine şi de rău în ţara noastră, în acest moment.” a spus, ironic, Bogdan Chirieac, care a adăugat, că, în ciuda dorinței legitime ”a premierului de a schimba un ministru cu care nu mai poate colabora”, Vlad Voiculescu se bucură de ”sprijin politic internațional”, existând, astfel, ”puţine şanse să fie dusă la îndeplinire” schimbarea. 

”Sigur, în ultimele 24 de ore, s-a petrecut o eroare majoră. Domnul ministru, nu ştiu dacă dânsul personal,  dar în orice caz o colaboratoare a domniei sale a accesat o bază de date secretă. Au accesat baza de date şi au făcut-o publică", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Este faptă penală!"

"Una este ONG-ul şi cu transparentizarea şi alta este cu baza de date secretă. Dar vedeţi că şi aici premierul Cîțu a trimis Corpul de control al  prim-ministrului. (...) Este o infracţiune faptul că ai descărcat o bază de date la care nu aveai dreptul să ai acces. Ai avut acces şi ai descărcat-o. Este faptă penală!", a mai spus analistul politic.

"Singurul care poate să-l demită pe Voiculescu este Iohannis"

"Eu trag nădejde că ministrul meu preferat în acest Guvern, Excelența Sa, domnul Vlad Voiculescu, va rămâne în funcţie", a concluzionat Bogdan Chirieac, pe ton ironic.

"Singurul care poate să îl demită pe Vlad Voiculescu, acum, este însuși singurul, unicul Klaus Iohannis, președintele României. În zona de coaliție, nici prim-ministrul Cîțu, nici domnul Barna, nici Kelemen Hunor nu îl poate schimba pe Vlad Voiculescu", a mai spus acesta.

Vezi și:  Cîțu, control la Ministerul Sănătății. Chirieac: Alertă EUROPOL și INTERPOL. Voiculescu vrea să ia caimacul vaccinării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel