EXCLUSIV  Denis Hanganu, în rolul lui Achim Tudor din Clanul, se declară „cel mai fericit actor”: Mi se pare primordial

Denis Hanganu a încântat publicul, fiind prezent în platoul DC News și Spectacola, într-un interviu unic. Emisiunea „Oracolul Vedetelor”, moderată de jurnalista Andreea Cercel, a scos la iveală detalii inedite despre actorul celebru din „Clanul”.

Denis Hanganu este un actor foarte popular în ziua de azi, mai ales după ce publicul român majoritar a făcut cunoștință cu el prin celebrul serial „Clanul”. Denis a fost prezent în platoul DC News și Spectacola, acolo unde ne-a oferit detalii inedite despre munca sa și planurile de viitor.

Aflăm de la Denis că este un actor împlinit, astfel că multitudinea de spectacole și filme în care s-a angrenat îl fac pe invitatul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, moderată de jurnalista DC News și Spectacola Andreea Cercel, un „actor fericit care nu-și poate dori mai mult”.

„Eu vreau să lucrez. Nu mă interesează roluri mari sau mici, deși e o bucurie când joc roluri principale. Doar vreau să lucrez, asta mi se pare primordial pentru un actor: să joace. Atât. Nu mi se pare altceva mai important decât constanta în muncă și regularitatea cu care faci teatru sau film. Important e să joci. Dacă joc sunt fericit, așa că 2024 m-a găsit cu 3 spectacole și filmări în paralel. Toate lucrurile astea se petrec simultan. Pentru un actor nu cred că e bucurie mai mare să facă și teatru și film în paralel.”, a spus Denis Hanganu pentru DC News și Spectacola.

Teatrul poate fi mai puțin iertător

Denis trasează o delimitare foarte clară între actoria de teatru și de film, astfel că sentimentele și emoțiile unice provenite din cele două scene - pentru unii foarte asemănătoare - îl fac pe actor să găsească aprecierea necesară pentru a duce la bun sfârșit fiecare rol, cu profesionalism.

„Sunt actor de teatru, de acolo am plecat, dar e important ca lumea să știe că te poate găsi și la cinematograf. Îmi doresc să fac și teatru și film pentru că nu pot fi comparate sentimentele. Ce trăiești la teatru nu poți descrie, e o emoție aievea, împărtășită cu spectatorul în egală măsură și e irepetabilă experiența. La film e totul mult mai bine pus la punct din toate punctele de vedere. E foarte tehnic, dar ai posibilitatea reluării, dublelor, a unei șanse de a face mai bine astfel încât să dai mai bine. La teatru e o șansă pe seară într-un spectacol cu spectatorii din acea seară. S-ar putea să nu mai vină niciodată la teatru sau să te vadă pe tine. E important să dai randament și să nu îi dezamăgești. E presiunea mult mai mare în teatru.”, a mai precizat el, pentru noi. 

„Conspirația” improvizației pe scenă

Cu atât mai mult, pentru că există adesea zvonul improvizației în rândul actorilor, Denis a ținut să aducă niște „sens” în speculațiile lansate mai ales în mediul online și pe platformele de „sfaturi” pentru actori.

„Eu nu cred în improvizație. Mi se pare o prostie, în opinia mea. Sigur, există teatru de improvizație, stand-up comedy, dar în teatru și în cinematografie nu vorbim despre improvizație. Textul e bine știut, e bine repetat cu regizorul și scenaristul. Sigur, pot exista niște intenții schimbate la locație înainte să filmezi. Te întâlnești cu echipa și ți se pare că poți îmbunătăți momentul, dar sunt detalii mici. Între actorii profesioniști nu există improvizație.”, a încheiat Denis Hanganu, pentru DC News și Spectacola.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel