Denise Rifai: Bărbatul de lângă mine să fie sclipitor! Inteligent, mentor

Denise Rifai
Denise Rifai

Un subiect pe care Denise Rifai nu îl abordează des este cel al relațiilor. 

De data aceasta, Denise Rifai a recunoscut care sunt speranțele ei pe acest plan. Denise Rifai a dezvăluit că își dorește un bărbat extrem de inteligent și o familie cu mulți copii.

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie”, a spus Denise Rifai. „Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine”, a spus Denise Rifai pentru Unica. „Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a mai zis Denise Rifai.

Cine nu are ce să caute în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială!

Întrebată, într-un interviu pentru DCNews, ce tip de invitat nu are ce să caute în emisiunea sa, pe cine nu ar invita, jurnalista ne-a zis: ”Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială. În emisiune vine acel om interesant pentru public, care are ceva de spus”.

Denise Rifai, despre intrarea în politică. Motivul care a întors-o din drum: E ca-n iubire

 

Întrebată dacă, după demisia de la Realitatea, s-a gândit să intre în politică și să pună "stop" presei, jurnalista de la Kanal D ne-a spus:

„Am primit foarte multe oferte să intru în politică, dar le-am refuzat. Este ca în iubire, trebuie să apară acel bărbat căruia să îi spui Da cu toată inima. Nu a reușit să mă convingă niciun partid până acum că merită să renunț la profesia mea pentru o viață politică. A contat mult și faptul că îmi doresc să fac această emisiune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, un post generalist; e un format care mă pune în valoare ca jurnalist și intervievator și care răspunde curiozității publicului larg în ceea ce privește o serie de personalități ale scenei publice românești”, a explicat Denise Rifai. 

 

Mihai Bendeac, propunere pentru Denise Rifai

 

Amintim că, recent, Denise Rifai a făcut primele declarații după ce Mihai Bendeac a anunțat că a cerut-o în căsătorie.

Actorul Mihai Bendeac a spus că a fost chemat la un interviu de către Denise Rifai. Acesta a amintit că a promis că nu va mai participa la niciun interviu pentru următorii cinci ani. Cu toate acestea, i-a spus prezentatoarei TV că este de acord să participe la emisiune, însă cu o condiție.

Mihai Bendeac i-a povestit mamei sale întregul moment, publicând conversația pe InstaStory. „Serios, vreau să-ți spun o chestie. Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios! Tu o știi pe Denise Rifai?! Tu știi că ea este crush-ul meu. Vrea să mă invite la emisiune. Eu sunt bărbat, dacă fac o promisiune, este promisiune. Dacă am zis că nu mai merg cinci ani la niciun interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție. Îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc! I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12.00 și la ora 14.00 facem interviul. Așa mi-a zis, pe cuvântul meu de onoare”, i-a povestit Mihai Bendeac mamei sale pe InstaStory. „Uite că vrea să ne căsătorim”, a mai zis Mihai Bendeac. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel