Denise Rifai l-a scos din minți pe Dan Barna: Asta e PĂCĂLEALĂ, nu politică!

Denise Rifai - Dan Barna
Denise Rifai - Dan Barna

Dan Barna fost vizibil iritat de insistențele jurnalistei Denise Rifai, la Realitatea TV. Liderul USR n-a fost într-un mediu deloc confortabil. 

Dan Barna a venit, la Denise Rifai în emisiune, cu o listă cu acordul USR-PNL și cu pașii care au fost îndepliniți până acum. Primul menționat a fost recursul compensatoriu, momentul în care Denise Rifai i-a atras atenția că n-ar fi făcut nimic fără PSD. 

”Ați ajuns la obiectiv pentru că așa a vrut PSD”

”Este un acord pe care l-am semnat și l-am cerut premierului” este opinia lui Dan Barna, despre această situație. ”Nu, eu v-am spus mai mult decât atât, că nu dvs., ca partid, ați ajuns la obiectivul principal al dvs., pentru că ați dorit dvs., ci pentru că a dorit PSD” i-a atras atenția Denise Rifai. La insistențele jurnalistei Denise Rifai, că dacă nu voia PSD să se întâmple, nu se întâmpla, Dan Barna a susținut: ”E mult mai simplu, faptul că s-a generat contextul politic în care și PSD a profitat în susținerea acestei legi, foarte bine, despre asta e politica! Despre aste e și venirea lui Moise Guran în PNL”. 

”Asta e păcăleală, nu e politică!” a punctat Denise Rifai.

”Nu e păcăleală, politica e capacitatea de a face imposibilul posibil” a argumentat Dan Barna.

Denise Rifai i-a atras atenția că a fost unica strategie pe care PSD o putea avea să-și toarne cenușă în cap. ”Excelent, exact despre asta e politica, despre cum convingi un partid care a făcut o tâmpenie (...). Ce poate fi mai frumos decât ca PSD să-și retragă propria mizerie? Ce poate fi mai frumos?” a continuat Barna, afirmând că e un ”obiectiv USR care s-a întâmplat cu votul PSD, ceea ce e excelent, suntem foarte mulțumiți”. 

Spuneți că binele e confiscat de un singur om și dacă-l face altcineva, nu e valabil? Nu e adevărat” a mai spus Dan Barna, întrebând-o dacă e rău că s-a abrogat recursul compensatoriu. 

Denise Rifai a mai punctat că dacă nu era PSD în situația în care să-și facă un bine politic, n-ar fi fost abrogat nici astăzi recursul compensatoriu. ”Pe logica asta, n-aș fi fost azi la această masă, pe logica asta nimeni din România n-ar putea să intre în politică, pentru PSD-ul sunt mari corupți și, dacă au chef, fac lucruri, dacă n-au chef, nu fac. Noi, ceilalți, trebuie să stăm acasă. Asta ne-a adus aici în 30 de ani, exact atitudinea că nu se poate face nimic. Noi dovedim cu 9% în Parlament că putem facem ceva” a acuzat Barna. 

”Nu, dvs. ați profitat de o situație creată” l-a corectat Rifai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel