Dennis Man ar putea călca pe urmele lui Adrian Mutu. A fost propus la o echipă unde a evoluat și ”briliantul”

Internaţionalul român Dennis Man uimește în Serie A.

Dennis Man, în vârstă de 25 de ani, a fost propus pentru un transfer de la Parma la Juventus, după ce a impresionat în primul meci din noul sezon din Serie A.

Dennis Man a marcat golul care i-a adus Parmei un punct în confruntarea cu Fiorentina

După ce a înscris golul care i-a adus un punct Parmei în duelcul Fiorentina, Dennis Man le-a atras atenția italienilor, care îl văd ca fiind un jucător care ar putea evolua pentru Juventus.

Internaţionalul român Dennis Man a marcat golul prin care nou-promovata Parma a terminat la egalitate cu Fiorentina, scor 1-1, sâmbătă, pe teren propriu, în primul meci din noul sezon al primei ligi italiene de fotbal, Serie A.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 22, însă echipa viola a egalat după pauză, prin Biraghi, în minutul 75. Dennis Man a jucat 65 de minute la Parma, ca și Valentin Mihăilă.

Video

Youtube video image

”Dacă aș fi la Juve, aș face o încercare pentru Dennis Man”

”Dacă aș fi la Juve, aș face o încercare pentru Dennis Man. Jucătorul Parmei e bun, a dovedit-o la Europene și în prima etapă de campionat. Acesta este profilul de care e nevoie. Poți cheltui 10-15 milioane de euro pentru a avea mai multe soluții chiar și pe banca de rezerve”, a spus Massimo Pavan, jurnalist apropiat de cei de la Juventus, citat de Parma Live.

Adrian Mutu a jucat la Juventus Torino

Amintim faptul că Adrian Mutu a evoluat pentru FC Argeș, Dinamo București, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș. Conform Transfermarkt, 10 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man. Dennis Man a avut parte de un sezon precedent excelent la Parma, în Serie B. Dennis Man a înscris 13 goluri şi a pasat decisiv de 7 ori, în 35 de partide.

Dennis Man a impresion și în meciurile de pregătire pentru noul sezon de Serie A. Mai mult, italienii i-au dat o nouă poreclă fiind uimiți fotbalistul român care este ”Într-o stare pur și simplu stratosferică”.

A impresionat și în meciurile de pregătire pentru noul sezon de Serie A

De exemplu, în meciul amical cu Atalanta Bergamo, Dennis Man a marcat două goluri într-un meci câștigat de Parma cu scorul de 4-1, pe teren propriu. Internaționalul român a înscris în minutele 5 şi 51, iar gazetarii italieni au reacționat imediat și i-au găsit și o nouă poreclă internaționalului român.

”Golul de 3-1 a fost marcat de obișnuitul Dennis Man, într-o stare pur și simplu stratosferică, cu o atingere în fața porții care i-a făcut să viseze pe suporterii Crusader care s-au adunat astăzi pe tribunele stadionului”, au scris jurnaliștii de la ParmaLive.

”Superman s-a întors / He’s a Serie A Man”

”Superman s-a întors: Parma învinge pe Atalanta”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta di Parma, care au menționat: ”Un gol minunat. Ca să spunem adevărul, Man a marcat și mai devreme, mingea a trecut linia porții, însă nu a existat tehnologia necesară pentru a valida reușita”.

”He’s a Serie A Man (n.red. – Este om de Serie A)”, au relatat și redactorii de la Parma Today. ”Dennis Man a strălucit, autor a unei duble spectaculoase”, au adăugat aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel