Deputata Oana Bulai, iniţiativă onorabilă. Oana Florea: Tabăra #ViitorulEştiTu a fost un succes. 120 de tineri au mers la mare gratis

Tabăra #ViitorulEstiTu s-a încheiat. În urmă au rămas cele mai frumoase impresii şi lecţiile învăţate.

Cadre didactice, oameni de afaceri, parlamentari, miniștri şi secretari de stat au fost alături de cei peste 100 de tineri care au participat în tabăra de la mare, organizată de deputata PSD, Oana Bulai.

Oana Florea a scris, pe Facebook, despre cei peste 100 de tineri din Roman, la care se adaugă alți 20 de tineri din Constanța, care au mers și anul acesta în tabără la mare, gratis, cu deputata PSD de Neamț, Oana Bulai. Tabăra s-a desfăşurat în perioada 24-29 august.

"Colega mea, Oana Bulai, organizează anual la Neptun, tabăra pentru adolescenți #ViitorulEstiTu. Anul acesta, oameni de succes din diferite profesii le-au împărtășit celor 120 de tineri experiența și cunoștințele lor. Personal, le-am vorbit despre cât de importantă este comunicarea, atât în relații, cât și la locul de muncă, despre găsirea scopului în viață și urmărirea îndeplinirii acestuia. Dar cel mai important lucru este faptul că mi-a plăcut în mod deosebit #generațiaZ. Au pus întrebări pertinente, au fost atenți și implicați, dornici să afle, să știe, să cunoască. Cred că vor aduce un plus valoare comunităților din care provin, dar mai ales, acestei țări, care are atâta nevoie de ei. Și chiar dacă unii au spus că vor sa studieze în străinătate, niciunul nu a afirmat că vrea sa trăiască în altă țară! Un proiect minunat, Oana! Felicitări!" a scris Oana Florea pe Facebook.

                                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel