Deputatul britanic care ar fi avut o relaţie cu o tânără româncă, numit pedofil de un rival politic

Deputatul britanic a cărui asistentă rusoaică este suspectată de spionaj în favoarea Moscovei şi care ar fi avut o relaţie, în 1991, cu o româncă în timpul unei vizite caritabile în România, a fost numit „pedofil“ de un rival în timpul campaniei electorale, relatează Daily Mail în ediţia online, citat de Mediafax.

Acuzaţia a fost făcută într-o broşură de Les Cummings, în vârstă de 66 de ani, care a concurat împotriva parlamentarului liberal-democrat Mike Hancock la ultimele alegeri locale,

Cummings a fost dat în judecată, fiind acuzat că a făcut declaraţii false despre caracterul lui Hancock, cu scopul de a schimba rezultatul alegerilor.

La Tribunalul din Southampton, Cummings este acuzat că a realizat o broşură, în aprilie, care conţinea informaţii potrivit cărora Hancock ar fi avut o relaţie cu o fată în vârstă de 14 ani, care a rămas însărcinată, că ar fi avut o relaţie cu o româncă în timpul activităţilor sale caritabile din această ţară şi de asemenea că ar fi fost văzut dormind în pat cu copii, tot în România.

Hancock a recunoscut că a avut relaţii extraconjugale, dar nu cu persoane sub vârsta de 17 ani în Marea Britanie sau străinătate. El a intrat în vizorul autorităţilor, după ce asistenta sa rusoaică a fost acuzată de spionaj pentru Kremlin.

Cummings neagă că ar fi emis şi publicat declaraţii false legate de caracterul lui Mike Hancock, cu scopul de a afecta rezultatul alegerilor.

În pofida distribuirii acestei broşuri, Hancock a fost reales în reales consilier municipal în Portsmouth.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel