Deputatul Elena Dinu: Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi ambulatoriul acestuia, proiecte de peste 31 de milioane de euro

Deputatul PSD Elena Dinu a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi ambulatoriul spitalului vor beneficia de proiecte de reabilitare, extindere şi modernizare în valoare totală de peste 31 de milioane de euro.

"Pentru următoarea perioadă avem în vedere realizarea pentru judeţul Giurgiu a două proiecte importante, reabilitarea şi extinderea cu încă două etaje a Spitalului Judeţean Giurgiu precum şi realizarea, modernizarea, extinderea şi dotarea ambulatoriului la spital. Şi eu şi echipa Consiliului Judeţean Giurgiu urmărim permanent derularea acestor două mari proiecte pentru judeţul nostru. Am avut un proiect pentru ambulatoriu dar acesta era conceput a se dezvolta la subsolul spitalului, ori nu poţi să faci un proiect cu asemenea deschidere şi accesibilitate către public într-un buncăr, motiv pentru care a fost refăcut acest proiect. Ambele proiecte se vor derula pe o perioadă lungă de timp, dar sunt şi de o importanţă mare pentru toţi locuitorii judeţului", a declarat Elena Dinu.

Ea spune că reabilitarea şi extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu este un proiect în valoare de 21 de milioane de euro, iar realizarea ambulatoriului este un proiect de 10,4 milioane de euro şi acestea vor fi printre cele mai mari proiecte care se fac pentru judeţul Giurgiu.

La rândul său, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a spus că după reabilitare Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu va fi printre primele cinci spitale din regiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel