Deputatul PDL, Dănuț Liga, a demarat Campionatul școlar de fotbal în Colegiul 28

LigaDanut
LigaDanut

Începând de săptămâna trecută, deputatul PDL, Dănuț Liga, a demarat competiția școlară „Campionatul de Fotbal Colegiul 28 - 2011”, cu participarea  claselor a IX-a, a X-a şi a XI-a din Colegiul Tehnic Carol I, Liceul Mircea Eliade, Liceul Marin Preda, Liceul Tudor Vladimirescu și Grupul Şcolar Ucecom Spiru Haret. Campionatul se desfășoară pe raza olegiului 28 din sectorul 6 al apitalei.

www.dcnews.ro

Meciurile se dispută pe miniterenuri de fotbal. Finalista de la Colegiul Tehnic Carol I, care s-a desfășurat săptămâna aceasta  a fost desemnată clasa a XI-a B, ocazie cu care le-au fost înmânate de către deputatul Dănuţ Liga şi observatorul permanent Rică Răducanu medaliile şi cupa colegiului tehnic.

Campionatul va continua şi la celelalte unitaţi şcolare săptămâna viitoare. începând cu luni 09.05.2011, ora 12:30 la liceul Mircea Eliade.

Toate cele prezentate mai sus le puteţi urmări într-o prezentare video pe urmatorul link : http://www.youtube.com/user/danutliga#p/u/0/ano1ff2XLO0 iar albumul foto pe următorul link : http://www.danutliga.ro/?p=394.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel