Deputatul PDL Păduraru se luptă cu Băsescu pe blog, fără să-și dea seama

nicusor paduraru pdl deputat
nicusor paduraru pdl deputat

Deputatul PDL de Iași, Nicușor Păduraru, are aceeași abordare ca și colegul său Daniel Oajdea, încercând să beneficieze de roadele puterii, dar să dea impresia publicului că este în Opoziție. Spre deosebire de Oajdea, un răsfățat al televiziunilor, Păduraru folosește Internetul pentru a-și transmite mesajele.

În weekend, el a postat pe blogul personal un mesaj anti-hipermarketuri, în care îl atacă, probabil fără să vrea, pe Traian Băsescu. Păduraru povestește cum, în urmă cu 9 ani, încerca să vândă  produse realizate de fabrica sa prin intermediul hipermarket-urilor. El susține că și-ar fi dat seama că nu discută cu reprezentaţi ai supermarketului, ci mai degrabă cu intermediari, iar contractul presupunea condiţii extrem de dure, taxate pas cu pas. Practic, nimic nou față de acuzațiile altor producători locali, care însă nu au la îndemână inițiativa legislativă,  ca domnul Păduraru. Pentru că nu oferă nimic nou publicului, acesta vine cu o ”dezvăluire”: marile rețele comerciale din România par a trăi la limita supraviețuirii, pentru a nu plăti taxe, în vreme ce profiturile sunt direcționate în afară, prin inginerii financiare.

Ce uită deputatul Păduraru este că Traian Băsescu a introdus în Capitală cel mai mare hipermarket, pe când era primar general. Băsescu a concesionat un teren al municipalității, aflat în zona Orhideea, din Grozăvești, către Carrefour-Hiproma, deși au existat voci care avertizau că astfel de unități comerciale se dezvoltă, în occident, doar la periferia marilor orașe. Practic, Băsescu a distrus magazinele de cartier pe care le deplânge Nicușor Păduraru. Acestea nu au făcut față rețelelor, odată ce nu au mai beneficiat de amplasamentul aflat în apropierea consumatorilor, iar publicul a putut ajunge în câteva minute la Carrefour.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel