Deraiere la Roșiorii de Vede, o persoană, angajat al CFR, a decedat/ Update

Deraiere la Roșiorii de Vede. O persoană este în stare inconștientă, în stop cardio-respirator
Deraiere la Roșiorii de Vede. O persoană este în stare inconștientă, în stop cardio-respirator

Un utilaj feroviar a deraiat la Roșiorii de Vede (Teleorman), unul dintre muncitori, aflat în stop cardio-respirator, a decedat.

UPDATE. Bărbatul aflat în stop cardio-respirator în urma accidentului feroviar care a avut loc, marţi, la ieşirea din Roşiorii de Vede a decedat, anunţă ISU Teleorman.

”Din păcate, victima, un bărbat de circa 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman declarând decesul. Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări”, precizează ISU Teleorman, potrivit Agerpres.

Știre inițială

O persoană, angajat al CFR, este inconștientă, în stop cardio-respirator, în urma deraierii unui utilaj feroviar care a avut loc marți dimineață la Roșiorii de Vede spre Drăgănești de Vede.

”Un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată (la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede), este o victimă inconştientă, în stop cardio-respirator. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dintre care unul cu medic”, au precizat reprezentaţii ISU Teleorman, notează Agerpres.

CFR SA a anunţat că în zona unde utilajul feroviar s-a răsturnat traficul feroviar de călători se desfăşoară pe un singur fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului.

”Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Un alt accident, în martie

Reamintim că în 13 martie, în aceeași zonă a avut loc un alt accident, când locomotiva trenului IR 1822 a depășit, cu o viteză de aproximativ 50 km/oră semnalul de intrare în stație, aflat pe culoarea roșie, iar în urma depășirii trenul a intrat în trenul 50514 aparținând DB Cargo Romania SRL, având la tracțiune locomotiva LEMA 031, care se afla pe linia 5 a stației CF Roșiori Nord. Ca urmare a coliziunii, marfarul a fost împins pe o distanță de aproximativ 200 de metri, notează Club Feroviar.

În urma impactului, două vagoane din compunerea trenului de marfă au deraiat și s-au răsturnat. Trenul DB avea 26 de vagoane platformă și transporta autoturisme de la Ford Craiova către Palas Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel