Derută în PDL. Parlamentari portocalii, pe surse: ”Am crezut că Videanu şi Blaga se ocupă de partid, dar nimeni nu face nimic”

congres pdl pedelisti
congres pdl pedelisti

Unii parlamentari PDL se declară nemulţumiţi de faptul că nu au fost informaţi de amânarea CNC al partidului şi că sunt lăsaţi în "derută" . Ei au apreciat că nici Emil Boc, nici Vasile Blaga sau Adriean Videanu nu se ocupă de partid.

"Am vorbit cu mai mulţi colegi la micul dejun, la hotel şi nu ştiau nimic de amânarea CNC. Aveam stabilit şi noi un program", a spus un parlamentar democrat-liberal pentru Mediafax. "Nu am primit nimic. Nu am fost înştiinţat oficial. E un viciu de comunicare în partid. E derută clară, aştept explicaţii", se plângea un alt parlamentar. Potrivit unor surse din PDL, după şedinţa grupurilor parlamentare de marţi, deputaţii şi senatorii partidului au fost convocaţi pentru sâmbătă, iar până atunci au primit sarcină să meargă în teritoriu pentru a analiza şi a lua decizii în legătură cu premierul.

"Boc se ocupă de Guvern şi nu are timp de partid. Am crezut că, dacă ies din Guvern, Videanu şi Blaga se ocupă de partid, dar nimeni nu face nimic", explica un deputat PDL unui reporter Mediafax. Amânarea CNC a fost explicată diferit de parlamentari, fie prin faptul că nu s-au înţeles oamenii", fie că "se doreşte liniştirea apelor pentru perioada următoare".

Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al Partidului Democrat Liberal, programat iniţial pentru sâmbătă, se amână pentru data de 5 martie, a anunţat, miercuri, PDL. Anunţul vine după ce, marţi, preşedintele Traian Băsescu a avut întâlniri cu parlamentarii PDL, iar seara cu liderii locali ai partidului, în care a susţinut necesitatea înlocuirii lui Emil Boc cu un premier tehnocrat, însă nu a obţinut sprijinul partidului în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel